Over SAPHIRE-CTC

saphire-orb banner-stripes
saphire-orb

Begonnen als een operatie binnen de MBL-Holland groep, is SAPHIRE-CTC sinds juni 2013 verzelfstandigd. Door de juiste concepten te gebruiken voor onze diverse groep klanten, is SAPHIRE-CTC in staat om in een vroeg stadium van elk project een realistische scope te creëren. Voor alle projectbetrokkenen wordt het einderesultaat gevisualiseerd en ontstaat er voldoende tijd en aandacht om het project gaandeweg in detail uit te werken, of indien nodig bij te sturen.

Creatieve oplossingen

Deze methode heeft al geresulteerd in onze succesvolle deelname aan verschillende projectgroepen, waarvan SAPHIRE-CTC er vele gedurende het hele proces heeft geleid. Een realistische kijk op de haalbaarheid van elk voorgesteld project is precies de ondersteuning die door de klanten op prijs wordt gesteld, aangezien voor hen het echte werk pas begint nadat de hardware is geleverd en in bedrijf is gesteld. Door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor het eindproduct die SAPHIRE biedt, heeft uw project alle kans van slagen. Wij zijn niet de leverancier die standaardproducten maakt en u gaat vertellen, dit is wat u nodig heeft. Het gaat om uw trainingsdoeleinden en het best daarbij behorende oefenobject met de gewenste afwerking. In het vinden van de oplossing op maat, zit voor ons de uitdaging en maakt voor uw oefencentrum het verschil.

Meer dan een leverancier

Bij het juist interpreteren van een klantbehoefte begint het succes van het project. Het goed kunnen scheiden van hoofd- en bijzaken is belangrijk. Zonder een goed kader bestaat er een mogelijkheid dat het einderesultaat niet voldoet aan de klantbehoefte. Onze passie is dan ook om in dat kader een zo goed mogelijk eindproduct te realiseren en halen er nog meer voldoening uit, wanneer wij zelfs de verwachtingen van de klant weten te overtreffen.

Door directe betrokkenheid van directie en ontwerpers wordt er met passie aan projecten gewerkt, in combinatie met vakmensen krijg je een mooi eindproduct.

H. van Riel, Safety Village, Tilburg

SAPHIRE-CTC is bereikbaar, luistert naar het probleem en probeert op zeer korte termijn een oplossing te vinden. Daarbij wordt een extra rit naar ons oefencentrum niet vermeden.

R. Moleman, STC-KNRM, Rotterdam

De onderneming SAPHIRE-CTC voldeed aan onze verwachtingen zoals die in het CCTP waren geformuleerd en overtrof deze zelfs dankzij de aandacht die zij aan onze verzoeken besteedde.

A. Moullac, SDIS 27, Évreux

SAPHIRE-CTC is bereid om mee te denken in het voortraject van een project en is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Ze zijn bekwaam en een professionele gesprekspartners.  

R. Gaetan, ENSOSP, VITROLLES

Hoe wij werken

In elke fase kunnen wij u bijstaan en adviseren in het realiseren of onderhouden van uw oefenobjecten. Het team wat zich dagelijks bezighoudt met ontwerp en realisatie bestaat uit specialisten uit zijn of haar vakgebied. Dit team verzorgt letterlijk het traject van een eerste concept tot aan volledige realisatie van elk SAPHIRE-CTC project. Hierbij staat te alle tijden de klant voorop als het gaat om kwaliteit, value for money en vooruitstrevende ontwerpen waarbij state-of-the-art technologie een plaats krijgt waar mogelijk en gewenst.

Advies

Heeft u wel een trainingsbehoefte, maar is het nog niet helemaal duidelijk welk oefenobject daarvoor nodig is. SAPHIRE-CTC helpt en…

Verder lezen
Design & Engineering

Het juist vertalen van de klantbehoefte naar een ontwerp is noodzakelijk voor een goed eindresultaat. Door middel van Design &…

Verder lezen
Realisatie

Het grootste deel van de Realisatie vindt plaats onder ons eigen dak. Met twee productiehallen en een groot buitenterrein waar…

Verder lezen
Onderhoud & Service

Een oefenobject moet minimaal 5 tot 10 jaar meegaan en soms nog langer. Het zorgen voor goed onderhoud is daarom…

Verder lezen

Onze missie

SAPHIRE-CTC stelt zich tot doel het innovatief en creatief ontwikkelen van training hardware naar de laatste stand van de techniek om te kunnen garanderen dat professionals, zo goed en zo volledig als mogelijk voorbereid en getraind kunnen zijn om hiermee de risico’s te trotseren die hen mogelijk wachten.

Onze visie

Het absorberen van de opdracht vanuit het oogpunt van de klant. Van hieruit start het ontzorgen omdat vanuit een breed perspectief een voorstel wordt opgemaakt waarbij aan zoveel mogelijk gebieden gedacht en met elkaar zijn verbonden. Hierdoor ontstaat een totaalbeeld waarin alle lagen van de organisatie van de klant zich kunnen herkennen en snel op detailniveau kunnen inspringen en meepraten.

Iedereen aan boord, iedereen gekend, iedereen positief, project scoort.

Neem contact op

Vul het formulier in of stuur een e-mail

Contact Form