BECOME A CREATOR!

saphire-orb banner-stripes
saphire-orb

Werken op grote hoogte, in brandbestrijding of overleven op zee. Ons team creëert en bouwt samen aan de meest realistische oefenobjecten, om echte hulpverleningsprofessionals zo goed mogelijk voor te bereiden. Met een hechte groep techneuten staan we voor innovatie en het creëren van nieuwe mogelijkheden. Niet alleen voor klanten maar ook voor onze collega’s.

Wij zijn meer dan alleen bouwers. Wij zijn Creators!
Creators of Training Hardware!

Wat wij creëren

VACATURES

Hoe wij werken

Hoe doen we dat? Door onszelf uit te dagen, elk project weer. We proberen ons buiten de gebaande paden te begeven en bieden onze medewerkers alle ruimte om unieke oplossingen te bedenken. Door dit te doen maken we niet alleen mooie producten voor onze klanten, maar worden we er zelf ook wijzer van! Samenwerking is hierbij key. Wij geloven dat de beste ideeën ontstaan wanneer verschillende perspectieven samen komen.

‘Creator’ ben je niet alleen, dat ben je samen!

Onze oefen- en trainingsequipment zijn uniek in de wereld en altijd op maat gemaakt voor onze klanten. Wij geloven daarom ook dat het loslaten van jouw creativiteit een van de belangrijkste speerpunten moet zijn om jou als werknemer te laten slagen. Wij zijn niet bang om onze grenzen te verleggen en wij hopen jij ook niet!

Innovatie, samenwerking en professionele ontwikkeling is waar wij als creators voor staan. Word jij ook een van onze creators? Bekijk dan snel een van onze vacatures en wie weet tot snel!

saphire-orb

Werknemers verhalen

Volg SAPHIRE-CTC

Je kan SAPHIRE-CTC nieuws ook volgen via de gebruikelijke sociale mediakanalen Instagram, Facebook en LinkedIn. Eens in de zoveel tijd zullen wij nieuwe projecten, vacatures of bijzondere weetjes met je delen. Mocht je geoefend hebben op een van onze objecten, laat ons weten wat je ervan vond. Op deze manier help je ons met het nog verder verbeteren van de oefenobjecten.

Neem contact op

Vul het formulier in of stuur een e-mail

Contact Form