Werken bij SAPHIRE-CTC

Become a Creator!

saphire-orb banner-stripes
saphire-orb

Een bedrijf ontstaan vanuit passie voor ons vak, een plek waar we samenbouwen en creëren! Het streven naar een goed resultaat is vanzelfsprekend want dat maakt werken in de techniek mooi. Daar doen we het voor.

Dat maakt ons trots!

Met de focus op kwaliteit richten we ons als werkgever dan ook op eerlijk werkgeverschap. Wij geven je de ruimte om creatief te zijn, verantwoording te nemen en het sterke teamverband zorgt ervoor dat je van elkaar kan leren. Wij faciliteren. Zo kan jij groeien in kennis en kunde en dat zie je terug in het resultaat.

Wij zijn meer dan alleen bouwers. Wij zijn Creators!
Creators of Training Hardware!

VACATURES

FC SAPHIRE-CTC

Wij zijn een team! We noemen het ook wel FC SAPHIRE. De klant is ons publiek en binnen het team vervult iedereen zijn eigen rol om een prachtige wedstrijd te laten zien. Wij hebben een projectmanager, meerdere engineers, meewerkend voormannen, elektriciens en constructiebankwerkers. Wij kunnen op elkaar bouwen door vertrouwen in het team. Daarnaast zorgt de coach (Ronald) dat het team steeds beter wordt. Zo zijn er door ontwikkel mogelijkheden van constructiewerker tot jobleader/meewerkend voorman. Volgen werknemers een interne cursus persoonlijk leiderschap en daarnaast krijgt iedereen de vrijheid om te leren en beter te worden in zijn/haar vak.

WERKNEMERSVERHALEN

saphire-orb

Wat vinden wij belangrijk?

Dat jij je werk leuk vindt! Ons werk is onze hobby en zo voelt het ook! Elke dag halen wij voldoening uit het opleveren van kwaliteit en dat zullen we ook blijven doen. Wij geloven in eerlijk werkgeverschap waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling wordt gestimuleerd. Hierdoor groeit de kennis en kunde van het team en zo ook de organisatie. En daar gaan we samen voor!

Neem contact op

Vul het formulier in of stuur een e-mail

Contact Form