Design & Engineering

saphire-orb banner-stripes
saphire-orb

Het juist vertalen van de klantbehoefte naar een ontwerp is noodzakelijk voor een goed eindresultaat. Door middel van Design & Engineering het visueel maken van de behoefte en omzetten in een ontwerp maakt het bespreken hiervan een stuk eenvoudiger.

Een design dat aansluit op de wensen

Met woorden kan er veel omschrijven worden, maar is sommige gevallen is een afbeelding veel krachtiger. Met behulp van de tekeningen komt het oefenobject tot leven en wordt het eindresultaat zichtbaar.

De eerste stap na de formulering van de behoefte is het opstellen van een schetsontwerp. In deze eerste tekeningen worden de afmetingen, indelingen en materialen duidelijk. De klant kan met deze tekeningen toetsen of de gestelde trainingsdoelen gerealiseerd kunnen worden. Na overleg en goedkeuring kan de engineering starten waarin alle details verder uitgewerkt worden. Bij akkoord op het voorlopige ontwerp na eventuele aanpassingen is het ontwerp definitief en gereed voor productie.

Het schetsontwerp is opgesteld aan de hand van de randvoorwaarden gesteld in de Europese aanbesteding opgesteld door de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Na het verkrijgen van de opdracht is het ontwerp met de klant besproken en is 95% van het ontwerp gelijk gebleven.

Wanneer je kijk naar het einderesultaat is het mooi om te zien hoeveel het lijkt op de oorspronkelijke schetsen en dus een realistisch voorstel was.

Graag help ik u bij het tot leven brengen van uw ideeën en wensen. Het creatieve proces waarin een idee omgezet wordt tot een gerealiseerd project, is de reden waarom ik elke werkdag mijn computer aanzet!

Arthur Eeuwijk, design engineer
Advies

Heeft u wel een trainingsbehoefte, maar is het nog niet helemaal duidelijk welk oefenobject daarvoor nodig is. SAPHIRE-CTC helpt en…

Verder lezen
Design & Engineering

Het juist vertalen van de klantbehoefte naar een ontwerp is noodzakelijk voor een goed eindresultaat. Door middel van Design &…

Verder lezen
Realisatie

Het grootste deel van de Realisatie vindt plaats onder ons eigen dak. Met twee productiehallen en een groot buitenterrein waar…

Verder lezen
Onderhoud & Service

Een oefenobject moet minimaal 5 tot 10 jaar meegaan en soms nog langer. Het zorgen voor goed onderhoud is daarom…

Verder lezen
Neem contact op

Vul het formulier in of stuur een e-mail

Contact Form