Grote opening

Nieuwe en innovatieve drijvende maritiem opleidingscentrum de ZEUS

saphire-orb banner-stripes
saphire-orb

Vorige week hield RelyOn Nutec de openingsceremonie van het nieuwe en innovatieve drijvende maritiem opleidingscentrum ZEUS in het centrum van Amsterdam. Saphire-CTC is vanaf het allereerste begin betrokken bij dit project geweest en heeft het schip kunnen voorzien van een innovatief ontwerp en enkele unieke functies.

De ZEUS is hout- en gasgestookte

Er zijn verschillende uitdagende hout- en gasgestookte brand scenario’s geplaatst en op het dek zijn reddingsboten en een vrijevalboot compleet met davits gerealiseerd. Voor het beheersen van de rookoverlast heeft Saphire-CTC een rook reducerende installatie ontworpen en geïnstalleerd. Bovendien is er een bluswaterbehandelingsinstallatie gerealiseerd om te voorkomen dat het verontreinigde water in de omgeving terechtkomt.

Saphire-CTC feliciteert hun gewaardeerde partner RelyOn Nutec met deze ultramoderne en innovatieve trainingslocatie!

Volg SAPHIRE-CTC

Je kan SAPHIRE-CTC nieuws ook volgen via de gebruikelijke sociale media kanalen Instagram , Facebook en LinkedIn. Eens in de zoveel tijd zullen wij nieuwe projecten, vacatures of bijzondere weetjes met je delen. Mocht je geoefend hebben op een van onze objecten, laat ons weten wat je ervan vond. Op deze manier help je ons met het nog verder verbeteren van de oefenobjecten.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in of stuur een stuur een e-mail

Contact Form