Mobiele trainingshelikopter

Voor onze gewaardeerde klant C2FPA

saphire-orb banner-stripes
saphire-orb

Voor onze gewaardeerde klant C2FPA in Frankrijk heeft Saphire-CTC een mobiele trainingshelikopter ontworpen en geleverd ten behoeve van helikopters brandbestrijding trainingen. De complete unit is opgeleverd op locatie van de opdrachtgever.

Mobiele trainingshelikopter

De trainingsunit bestaat uit een speciaal gebouwde trailer die is ontworpen voor het eenvoudig laden en lossen van de helikopter op de daarvoor bestemde locatie. De trainingsunit is gas-elektrisch gestookt en werkt autonoom. Het complete RVS plaatwerk van de helikopter maakt het een duurzame investering voor de opdrachtgever. Saphire-CTC wil haar dank uitspreken aan de klant en onze distributeur WI-Consulting voor deze innovatieve toevoeging aan onze steeds groeiende lijst van Saphire-CTC producten in de markt.

Volg nieuws van SAPHIRE-CTC

Je kan SAPHIRE-CTC nieuws ook volgen via de gebruikelijke sociale media kanalen Instagram , Facebook en LinkedIn. Eens in de zoveel tijd zullen wij nieuwe projecten, vacatures of bijzondere weetjes met je delen. Mocht je geoefend hebben op een van onze objecten, laat ons weten wat je ervan vond. Op deze manier help je ons met het nog verder verbeteren van de oefenobjecten.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in of stuur een e-mail

Contact Form