Clean Emission Clean Emission Clean Emission

Veiligheidsregio Haaglanden kiest voor SAPHIRE!

In het laatste kwartaal van 2015 werd SAPHIRE door Veiligheidsregio Haaglanden gekozen als partner voor het leveren van nieuwe brandweertraining oefenobjecten ten behoeve van het trainingscentrum De Vonk.

Na een aantal geslaagde ontwerpsessies werd er snel groen licht gegeven voor het definitieve ontwerp. SAPHIRE heeft in een aantal weken het duurzame en innovatieve ontwerp omgevormd tot indrukwekkende brandweer trainingsobjecten. Alle units zijn geproduceerd in de productiefaciliteit van SAPHIRE in Maassluis

Maandag 4 Januari 2016 werden de flashover units ( normale en Zweedse flashover unit ) afgeleverd bij kazerne Haagse Hout in Den Haag en afgenomen door Marc Corijn, projectleider namens VR Haaglanden. Binnenkort zal de regio gaan trainen in hun nieuwe objecten. Wij wensen de regio vele veilige en leerzame trainingen toe in de komende jaren.


Neem contact op met SAPHIRE om op vertrouwelijke basis uw idee of wens te bespreken. Mail ons op sales@saphire-ctc.com of bel met 0181-473733 — 24/7 bereikbaar !!