Clean Emission Clean Emission Clean Emission

Als ontwikkelaar en producent van standaard en XpertBuild trainingsobjecten timmert SAPHIRE CTC stevig aan de mondiale weg. Met als unieke eigenschap dat naast de wereld van brandbestrijding ook de offshore/maritieme wereld volledig bediend kunnen worden.

VANUIT MAASSLUIS WERKEN WE MET EEN PROFESSIONEEL TEAM AAN TRAININGSMODULES

CONCEPT

Begonnen als onderdeel van MBL-Holland b.v. staat SAPHIRE inmiddels stevig op eigen benen. Door het gebruik van de juiste concepten voor de diverse opdrachtgevers, wordt in een vroeg stadium een reëele scope van het project gecreëerd. Hiermee is het eindresultaat zichtbaar gemaakt voor alle betrokkenen in het project en is er ruimschoots tijd en aandacht om details onderweg uit te werken en waar nodig, bij te sturen.

Deze werkwijze resulteerde al menig maal in een succesvolle deelname aan of het leiden van een projectgroep van opdrachtgevers. Een reëele blik op de haalbaarheid van een voorgesteld project is datgene waar opdrachtgevers het meest bij zijn gebaat; het echte werk begint voor hen immers pas nà de oplevering van de hardware. Het feit dat er bij SAPHIRE gekozen kan worden uit zowel standaard als XpertBuild objecten, is van doorslaggevend belang. Het project heeft alle kans van slagen door de grote hoeveelheid aan mogelijkheden die het eindresultaat bij SAPHIRE kent.

REALISATIE

Om als opdrachtgever niet alle aandacht binnen een project aan enkel de hardware te hoeven geven, kan het voor de realisatie van Uw project van doorslaggevend belang zijn dat U dit samen met SAPHIRE doet. Het ontwikkelen en realiseren is bij SAPHIRE volledig in eigen en vertrouwelijk beheer. Hierdoor kunnen levertijden worden geminimaliseerd en tot op het laatste moment wijzigingen professioneel en succesvol worden toegepast.

Het volledige projekt realiseren in eigen produktielijn is een must om om een trainingsobject snel online te krijgen. SAPHIRE zet daar dus ook op in en heeft daarom twee produktie faciliteiten waarin zowel de standaard als de de XpertBuild objecten worden gebouwd tot een eindprodukt van de opdrachtgever. Volledige controle over Uw projekt met snelle levertijden is de sleutel naar een succesvol trainingsobject!

ONDERHOUD

Nadat een project succesvol is afgerond, is er de noodzaak van het op regelmatige basis onderhouden van deze objecten. Uiteraard kunt U de standaard onderhoudsschema’s prima zelf uitvoeren maar Uw objecten jaarlijks laten nalopen door een professionele servicepartner strekt tot de aanbeveling. Uiteraard kunt U voor deze service en reparatiewerkzaamheden ook vertrouwen op SAPHIRE. Een sterk team van gemotiveerde en vakkundige onderhoudsmedewerkers onderhouden Uw object tot in de puntjes.

Elke onderhoudsmonteur is voorzien van een mobiele werkplaats waarmee kleine tot middelgrote reparaties eenvoudig op locatie kunnen worden uitgevoerd. Naast service en reparaties aan SAPHIRE objecten kunt U uiteraard ook bij ons terecht voor werkzaamheden aan andere brandtrainingsobjecten. Neem contact op via ons telefoonnummer of stuur een email. Onze contactgegevens staan achterop deze brochure.

XPERTBUILD

Wanneer een instructeur in het veld bepaalde voorkeuren heeft met betrekking tot de trainings hardware, kiest hij voor Saphire XpertBuild. Saphire CTC kent het belang van het afstellen en afstemmen van trainingsobjecten naar de hand van de gebruiker en laat zien dat met een logisch ontwerp en met gebruikmaking van de vele voorbeelden er snel een voorstelling kan worden gemaakt naar het beeld van de instructeur.

Niet zelden voldoet deze voorstelling volledig aan de wensen van de klant en is de budgetprijs aangenaam verrassend. Logisch design met een focus voor Uw budget, dat is XpertBuild.


Neem contact op met SAPHIRE om op vertrouwelijke basis uw idee of wens te bespreken. Mail ons op sales@saphire-ctc.com of bel met 0181-473733 — 24/7 bereikbaar !!