Clean Emission Clean Emission Clean Emission

Om de leden van brandweerkorpsen van over de hele wereld een echte ondersteuning te geven op zowel het gebied van skills als zelfvertrouwen, is live-fire training van doorslaggevend belang. Lees meer


Juist omdat deze professionals alles in de waagschaal stellen tijdens een actie, hebben zij de beste trainingsobjecten nodig om de ervaring op te doen in een student-vriendelijke en veilige situatie. Wel de ervaring, niet de stress. Dat is het uitgangspunt.  De ontwikkelingen op het gebied van trainingsobjecten heeft nog nooit zoveel aandacht gekregen als in de huidige tijd. De diverse trainingslocaties breiden uit omdat het bewezen nut van kwalitatief hoogwaardige trainingsobjecten met kern-leerdoelen een must is voor de professional. Of het nu het trainen van zogenaamde  “deur procedures” of het oefenen van straalpijptechniek betreft, het gemiddelde niveau van de brandweerman of vrouw moet simpelweg omhoog mede door het toegenomen aantal taken binnen het dienstenpakket van de brandweer. Saphire denkt mee met de diverse organisaties om de ideale trainingsomstandigheden te bereiken die de organisatie voor ogen heeft. Zowel produktie als ontwikkeling vinden plaats onder 1 dak waardoor opdrachtgevers van het eerste tot het laatste moment de opdracht onder controle heeft en het eindresultaat dus ook daadwerkelijk de vereiste kwaliteit zal hebben zoals vooraf vastgelegd.

Door deze hoge kwaliteitsstandaard is de opdrachtgever ervan verzekerd dat met minimaal voorgeschreven onderhoud, er lang en veilig getrained zal kunnen worden in de door Saphire geleverde objecten.

Neem contact op met Saphire om op vertrouwelijke basis uw idee of wens te bespreken. Mail ons op sales@saphire-ctc.com of bel met 0181-473733 — 24/7 bereikbaar !!

Productlijn BRANDWEER

TRAININGPARCOURS

Voor een trainingsfaciliteit, waar ook ter wereld, is een trainingparcours een haast onmisbaar onderdeel van de inventaris. Onmetelijk veel scenario’s zijn mogelijk op de units van Saphire CTC die tezamen een trainingparcours vormen. Hoogteverschillen, besloten ruimtes, meerdere groepen tegelijk, het kan allemaal op deze units omdat er vanuit het eerste ontwerp direkt rekening wordt gehouden met al deze mogelijkheden. Ook vuurhaarden, zowel hout- als gas-electronisch gestookt kunnen worden toegevoegd aan deze objecten.

Bespreek nu, op strikt vertrouwelijke basis, met ons Uw idee en we zullen laten zien dat met standaard units een grote hoeveelheid aan mogelijkheden gerealiseerd kunnen worden.

TRAININGPARCOURS
Share on Facebook Share on Twitter

FLASHOVER UNIT

De inmiddels alom gewaardeerde, duurzame flashover trainingsunit van Saphire CTC is voor veel trainingsinstellingen een begrip. Het doordachte ontwerp en de onovertroffen kwaliteit staan garant voor vele veilige trainings sessies met aan het eind enthousiaste studenten. Het demonstreren van de flashover in de unit van Saphire CTC geeft een reëel beeld van wat de student in de praktijk zou kunnen ervaren.

FLASHOVER UNIT
Share on Facebook Share on Twitter

NOZZLEUNIT

Straalpijptechniek is een basisvaardigheid voor iedere brandweerman of vrouw. Deze techniek wordt door alle manschappen getrained op diverse objecten. De beste basis voor een training is de gasgestookte nozzleunit van Saphire CTC. Deze unit faciliteert een zeer reëel scenario waarin warmte en vlambeeld een prominente rol tezamen met de volledige controle over de training door de instructeur. Standaard voorzien van rvs wand en dakbekleding is de unit een duurzame investering waarin studenten na een training werkelijk een ervaring rijker huiswaarts gaan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken omtrent Uw wensen en wat Saphire CTC voor U zou kunnen betekenen.

NOZZLEUNIT NOZZLEUNIT
2
Share on Facebook Share on Twitter

MODULES VOOR BEROEPSOPLEIDING

Tijdens een beroepsopleiding is het trainen en doorlopen van procedures en handelingen van groot belang voor de ontwikkeling van de student. Geholpen door trainingsobjecten die volledig de realiteit nabootsen in de beschermde omgeving van een practicumlokaal wordt zowel de opleider als de student in staat gesteld om een gedegen ervaring te ondergaan. Hierdoor bereikt men een betere aansluiting met de dagelijkse praktijk van de desbetreffende industrie waar de student zijn vaardigheden (verder) gaat ontplooien. Het ontwerpen en realiseren van dit type trainings-

objecten is bij uitstek een sterk punt van Saphire CTC. Bekijk op onze website de diverse produkten die wij speciaal voor deze branche hebben ontwikkeld.

MODULES VOOR BEROEPSOPLEIDING
Share on Facebook Share on Twitter

Neem contact op met SAPHIRE om op vertrouwelijke basis uw idee of wens te bespreken. Mail ons op sales@saphire-ctc.com of bel met 0181-473733 — 24/7 bereikbaar !!